Avslører partnerbytte

TV3 løfter bokstavelig talt på dynene for å avsløre nordmenns sexliv. Partnerbytte mellom vestlendinger blir TV-underholdning i Per Henrik Stenstrøms nye dokumentarprogram.

Når TV3 i kveld sender første episode i sin dokumentarserie «Det Norske Hus» viser de filminnslag som kan få kveldskaffen til å sette seg i halsen på sarte TV-seere.

To ektepar fra Vestlandet åpner nemlig soveromsdøra på vidt gap når de praktiserer partnerbytte. Og de detaljerte TV-bildene av parene Knut & Hilde og Siri & Jan levner ingen tvil om hva som foregår over og under dynene.

Drømmereportasjen

- Vi fulgte ekteparene i to døgn. Først under forberedelsene til partnerbytte, deretter underveis og avslutter med intervju morgenen etter, sier programleder Per Henrik Stenstrøm, som har forlatt kriminalserien «Etterlyst» til fordel for «Det norske hus» de ti neste ukene.

- Ekteparene har henholdsvis to og fem barn og har kjent hverandre i to måneder. Vi traff dem gjennom internett og fikk dem til å vise oss hvordan de opplever partnerbytte. Jeg innrømmer at det lenge har vært en drøm å få lage en slik reportasje, sier Stenstrøm.

Og reportasjen kommer garantert til å vekke oppsikt i ekteparenes familier og nabolag. For selv om ansiktene sladdes, er både stemmer og nabolaget lett gjenkjennelig.

Men premiereprogrammet viser ikke bare sexreportasjen fra Hardanger. I det timelange programmet avslører TV3 også et særdeles mislykket NORAD-prosjekt fra Kenya.

AVSLØRING: TV3 med Per Henrik Stenstrøm avslører partnerbytte i programmet «Det Norske Hus» i kveld.