Førstegangstjenesten:

Avslører premieredato

Førstegangstjenesten gjør retur.

KOMISK: Herman Flesvig har nok en gang tatt på seg militæruniformen for å spille et mangfold av komiske karakterer i Førstegangstjenesten. Her fra forrige sesong. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De første episodene av den nye sesongen av «Førstegangstjenesten» med Herman Flesvig blir publisert fredag 12. november kl. 18:00 i NRK TV, får Dagbladet opplyst av NRK.

NRK informerer derimot om at ikke hele sesongen publiseres, men kun de første episodene.

TILBAKE: Tanja Laila Gaup fra den nye sesongen. Fotokred: NRK
TILBAKE: Tanja Laila Gaup fra den nye sesongen. Fotokred: NRK Vis mer

Kjente karakterer tilbake

I mai begynte innspillingen av den andre sesongen av NRK-serien «Førstegangstjenesten», med Herman Flesvig og hans mange karakterer i spissen.

Og allerede da, delte NRK de første bildene fra settet.

- Bildene hinter om premisset for sesongen, sa Linda Reistad, som er kommunikasjonsansvarlig for serien hos statskanalen, og røpte samtidig at karakteren Preben Lohrengren er med videre i sesong to.

På bildene ser man Flesvig med Lohrengren-sveisen på plass, i det han blir klargjort til opptak.

NEKTET TJENESTE: Herman Flesvig gjør stor suksess med NRK-programmet «Førstegangstjenesten», men én detalj hindret komikeren å selv kunne tjenestegjøre i forsvaret. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Mer å rutte med

Førstegangstjenesten er i utgangspunktet en lavbudsjettproduksjon, men for denne runden har NRK åpnet lommeboka i noe større grad.

- Vi har ikke fått mye mer, men litt mer midler til sesong to. Overraskelser kan jeg love seerne, og mye action. Vi er mer ute i felt og gjør store scener med enda mer og større maskineri, kunne redaksjonssjef i NRK, Christina Rezk Resa avsløre overfor Dagbladet i april.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer