SEXREGLER: Programleder for Bonde söker fru, Linda Lindorff, avslører at hun sier til deltakerne at de ikke får ligge med hvem som helst. Foto: Stefan Nilsson / NTB Scanpix
SEXREGLER: Programleder for Bonde söker fru, Linda Lindorff, avslører at hun sier til deltakerne at de ikke får ligge med hvem som helst. Foto: Stefan Nilsson / NTB ScanpixVis mer

«Bonde söker fru»:

Avslører sexregler i svenske «Jakten på kjærligheten»

Programleder Linda Lindorff sier at hun bruker å si til deltakerne at de ikke får ligge med hvem som helst.

Det er ikke bare enkelt å finne en å dele livet med. For noen blir løsningen å melde seg på forskjellige realityprogrammer for å finne den rette, noe som også har sine begrensninger.

Linda Lindorff, programleder for «Bonde söker fru» - den svenske versjonen av «Jakten på kjærligheten» - kan nemlig avsløre at hun gjør sitt for å forhindre at det blir for mye hopping i høyet.

I den norske versjonen har seerne blitt overrasket med både hete kyss og friere som blir sendt uventet hjem gjennom åra. Men det har tidligere blitt klart at vi har litt å gå på i forhold til svenskene.

Et eksempel på det er da bonden Leonora Vilhelmson skapte dramatikk da hun trakk seg, fordi hun hadde truffet - og falt for - frieren Louise Ericksson bak produksjonens rygg.

Nevnte Lindorff var i fyr og flamme over den overraskende vendingen, men kunne seinere fortelle at lykken tok slutt for paret.

Både årets bønder, programleder Katarina Flatland og kamerateamet opplever at ikke alt går som på skinner under innspillingen av TV 2-programmet. Vis mer

Sexregler

I et ferskt intervju med radiokanalen Mix Megapols, kan Lindorff nå avsløre at hun også fraråder deltakerne å ha sex med for mange under innspillingen av realityprogrammet.

- Jeg bruker å si til bøndene at de ikke får ligge med hvem som helst, og hvor mange de vil. Men man får kysse så mange man vil, for å kjenne på om gnisten er der, sier hun i programmet «Dilemma».

- Har dere sexregler i programmet? Hvor går grensen - to, tre? Sist jeg så på det, var det voksne menn og kvinner der. Kan de ikke gjøre som de vil? spør Hasse Aro i programmet.

- For meg blir det uetisk om de begynner å ligge med alle. Om de ligger med en først, og seinere en til, og en til der igjen, sier hun.

- Det handler jo om å finne den rette.

Produksjonen tok grep

Ukontrollerte møter på nattetid har vært et problem for produksjonen tidligere, ifølge Expressen.

De skriver at TV4 i vår kunne melde at de har gitt medlemmer av produksjonen i oppdrag om å følge bøndene etter at de forlater innspillingslokalene.

- Det er ikke fordi vi ikke stoler på dem, det gjøres fordi vi vil se hva som skjer med dem, og når det skjer. Om det skjer noe uforutsett, så har vi noen på plass som vet om det.

- Vi vil ikke på noe vis hindre kjærligheten, vi vil bare sørge for at møtene skjer under kontrollerte omstendigheter, sa Lindorff til Nöjsebladet den gang, ifølge Expressen.