Avslører sin sterkeste TV-historie

- Det var da vi skjønte at Tore På Sporet var noe å fortsette med.

STOLTE FEDRE: Begge Hannes fedre fikk gleden av å føre henne opp kirkegulvet da hun giftet seg. - Da grein folk mer i kirka enn noen noen gang har gjort på «Tore på Sporet», kan Tore fortelle.  Foto: Privat.
STOLTE FEDRE: Begge Hannes fedre fikk gleden av å føre henne opp kirkegulvet da hun giftet seg. - Da grein folk mer i kirka enn noen noen gang har gjort på «Tore på Sporet», kan Tore fortelle. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter 17 år med «Tore på Sporet» avslører nå Tore Strømøy de historiene som har brent seg sterkest fast til minnet hans.

- Et av de sterkeste øyeblikkene jeg husker er fra det aller første programmet med «Tore på Sporet». Det var da jeg forsto at konseptet hadde noe for seg, sier Strømøy til Dagbladet.

I 1995 tok den gang 15 år gamle Hanne Skjervold kontakt med programlederen. Den adopterte jenta ønsket hjelp til å finne sine biologiske foreldre i Korea.

- Jeg husker at vi ble kontakta av jenta som bare var 15 år. Og vi hjalp til å finne hele familien hennes. Det var en fantastisk opplevelse, sier Strømøy.

Hanne Skjervold, som i dag er 33 år gammel, husker at det var en stor opplevelse å være med på tv-programmet.

- På den tiden var det ingen som visste hva «Tore på Sporet» var på den måten vi vet i dag. Det var ingen som visste konsekvensene av å være med, eller at det skulle bli så stort, sier Hanne til Dagbladet.

Strømøy har over lang tid fått kritikk for å drive sosialpornografi på TV. Til tross for dette har programmet over en million seere i snitt denne sesongen, og er NRKs nest mest sette underholdningsprogram. Han får også Hannes fulle støtte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer