Måneskin-vokalist Damiano David:

Avslører: Slik er han egentlig

Måneskin-vokalisten Damiano David har blitt skutt inn i rampelyset etter Eurovision-seieren med sitt rocka image. Nå avslører bandmedlemmene at sangeren ikke nødvendigvis er like tøff som han ser ut.

ROLIG PÅ PRIVATEN: I et intervju med The Guardian forteller bandmedlemmene at det er et stort skille mellom Damiano Davids livsstil og bandets image. Foto: NTB
ROLIG PÅ PRIVATEN: I et intervju med The Guardian forteller bandmedlemmene at det er et stort skille mellom Damiano Davids livsstil og bandets image. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det italienske bandet Måneskin tok seieren i årets Eurovision Song Contest med den rocka låten «Zitti e buoni» som har toppet listene både i Norge og utenlands.

Både bandet og spesielt vokalisten, Damiano David, har fanget interessen til fans på sosiale medier med sin stil som kan minne om en moderne vri på et klassisk rockeband. I et intervju med The Guardian avslører bandets bassist Victoria De Angelis (21) at David kanskje ikke er like tøff som han ser ut.

- Damiano drikker knapt øl, sier Måneskin-bassisten, De Angelis.

Legger seg klokken 23

Frontvokalisten har fått kjenne ekstra godt på rampelyset på både godt og vondt etter at et klipp fra ESC-finalen der det så ut som David tok dop under sendingen, ble spredt på sosiale medier. Etter anklagene sa David seg villig til å ta frivillig doptest som viste seg å være negativ.

Den dansk-italienske bassisten er ikke den eneste i bandet som synes David har blitt fremstilt i feil lys av media. Måneskin-gitaristen Thomas Raggi (20) forteller The Guardian at vokalisten ikke akkurat lever en «rock 'n' roll livsstil».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer