Avslørte nytt utseende

The Weeknd stilte opp med «nytt» ansikt i sin nye musikkvideo.

BANDASJERT: Slik så The Weeknd ut da han tok i mot prisen for beste mannlige soul/R&B-artist under American Music Awards i november. Nå har han tatt av bandasjen. Foto: AP / Chris Pizzello / NTB.
BANDASJERT: Slik så The Weeknd ut da han tok i mot prisen for beste mannlige soul/R&B-artist under American Music Awards i november. Nå har han tatt av bandasjen. Foto: AP / Chris Pizzello / NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artisten The Weeknd, eller Abel Tesfaye som han egentlig heter, har det siste året vist seg med en rekke oppsiktsvekkende ansikts-forvandlinger på scenen og i sine musikkvideoer.

Etter at han dukket opp på American Music Awards med bandasjer over ansiktet i november, publiserte han på tirsdag et Instagram-bilde som fikk fansen til å sperre opp øynene.

Bildet gir inntrykk av at artisten har gjennomgått plastisk kirurgi.

Tar av bandasjen

Det framkonstruerte utseendet er tilsynelatende skapt i forbindelse med musikkvideoen til låta «Save Your Tears», som ble sluppet samme dag.

Artistens «nye» ytre er det siste i en rekke dramatiske estetiske virkemidler han har tatt i bruk, både i videoer og på scenen, etter at han slapp albumet «After Hours» i mars.

På Saturday Night Live dukket han i mai opp på scenen med bandasje på det som så ut som en brukket nese, og under MTVs Video Music Awards i august videreførte han den makabre looken.

Utestengt etter årets hit

Musikkvideoene fra albumets singler kan utvilsomt sies å ha en slags rød tråd. I videoen til kjempehiten «Blinding Lights» renner blodet nedover ansiktet hans, og i andresingelen «In Your Eyes» blir aristen halshugget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.