Avslørte sex-hemmelighet på direkten

- Jeg har aldri fortalt dette før.

DEBUTERTE PÅ SKJERMEN:  Den australske skuespilleren Yael Stone er aktuell med «Orange is the New Black». I en intervju har hun nylig fortalt at hun spilte inn en sex-scene til en tv-serie før hun hadde hatt sex i sitt virkelige liv. Foto: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP
DEBUTERTE PÅ SKJERMEN: Den australske skuespilleren Yael Stone er aktuell med «Orange is the New Black». I en intervju har hun nylig fortalt at hun spilte inn en sex-scene til en tv-serie før hun hadde hatt sex i sitt virkelige liv. Foto: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den australske skuespilleren Yael Stone (29) spiller i den prisbelønte Netflix-serien «Orange Is The New Black», hvor hun gestalter rollen som Lorna Morello.

Serien har fått mye oppmerksomhet for sine mange lesbiske sexscener, og under et tv-intervju med The Huffington Post snakket hun og programlederen blant annet om disse scenene.

Hun forteller at det er et privilegium å også få spille disse scenene fordi manuset er skrevet av smarte mennesker hun stoler på, og at scenene er nødvendige for handlingen.

- Aldri fortalt Da Stone og programlederen snakker videre om temaet i det direktesendte programmet, avslører skuespilleren en meget privat hemmelighet.

- Jeg har aldri fortalt dette før, men jeg gjorde min første sex-scene før jeg hadde hatt sex i virkeligheten, sier Stone i programmet.

Det var en scene i tv-serien «The Farm» fra 2001 at hun måtte gå et steg videre i jobben sin enn hun hadde gjort privat ennå.

Stone var bare 15 år da hun spilte inn scenen.

- Veldig ofte må vi lage en rolle som har erfaringer vi selv ikke har ved å forestille oss hvordan det er. Og det måtte jeg gjøre som 15-åringen i denne rollen, sier hun til The Huffington Post. 

Fengsel Tv-serien handler om biseksuelle Piper Chapman som sitter i fengsel for smugling av narkopenger. I fengselet blir hun gjenforent med sin tidligere kjæreste og narkosmugler, som hun i sin tid smuglet penger for.

Taylor Schilling spiller Piper i den amerikanske serien, som er basert på boka ved samme navn av Piper Kerman. Hun skrev boka basert på sitt år i fengsel i 2010.

Les intervju med virkelighetens Piper her (krever innlogging).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer