DEBUTERTE PÅ SKJERMEN:  Den australske skuespilleren Yael Stone er aktuell med «Orange is the New Black». I en intervju har hun nylig fortalt at hun spilte inn en sex-scene til en tv-serie før hun hadde hatt sex i sitt virkelige liv. Foto: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP
DEBUTERTE PÅ SKJERMEN: Den australske skuespilleren Yael Stone er aktuell med «Orange is the New Black». I en intervju har hun nylig fortalt at hun spilte inn en sex-scene til en tv-serie før hun hadde hatt sex i sitt virkelige liv. Foto: Photo by Richard Shotwell/Invision/APVis mer

Avslørte sex-hemmelighet på direkten

- Jeg har aldri fortalt dette før.

(Dagbladet): Den australske skuespilleren Yael Stone (29) spiller i den prisbelønte Netflix-serien «Orange Is The New Black», hvor hun gestalter rollen som Lorna Morello.

Serien har fått mye oppmerksomhet for sine mange lesbiske sexscener, og under et tv-intervju med The Huffington Post snakket hun og programlederen blant annet om disse scenene.

Hun forteller at det er et privilegium å også få spille disse scenene fordi manuset er skrevet av smarte mennesker hun stoler på, og at scenene er nødvendige for handlingen.

- Aldri fortalt Da Stone og programlederen snakker videre om temaet i det direktesendte programmet, avslører skuespilleren en meget privat hemmelighet.

- Jeg har aldri fortalt dette før, men jeg gjorde min første sex-scene før jeg hadde hatt sex i virkeligheten, sier Stone i programmet.

Det var en scene i tv-serien «The Farm» fra 2001 at hun måtte gå et steg videre i jobben sin enn hun hadde gjort privat ennå.

Stone var bare 15 år da hun spilte inn scenen.

- Veldig ofte må vi lage en rolle som har erfaringer vi selv ikke har ved å forestille oss hvordan det er. Og det måtte jeg gjøre som 15-åringen i denne rollen, sier hun til The Huffington Post. 

Fengsel Tv-serien handler om biseksuelle Piper Chapman som sitter i fengsel for smugling av narkopenger. I fengselet blir hun gjenforent med sin tidligere kjæreste og narkosmugler, som hun i sin tid smuglet penger for.

Taylor Schilling spiller Piper i den amerikanske serien, som er basert på boka ved samme navn av Piper Kerman. Hun skrev boka basert på sitt år i fengsel i 2010.

Les intervju med virkelighetens Piper her (krever innlogging).