Avslørte bondepiker

Er du ikke god nok på feltet ditt, sliter du litt med karrieren, kast klærne! Og ser der - det fungerer. Til og med i politikken.

UÆRLIG: — Borch bruker denne debatten til noe annet enn hun sier hun gjør, skriver artikkelforfatteren. Foto: Cathrine Dokken / Fotograf Dokken AS
UÆRLIG: — Borch bruker denne debatten til noe annet enn hun sier hun gjør, skriver artikkelforfatteren. Foto: Cathrine Dokken / Fotograf Dokken AS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lederen for Senterungdommen Sandra Borch får rikelig uttelling for sin iherdige innsats i kampen om å kle norske kvinner nakne. Store oppslag, ledsaget av enda større bilder og overskrifter som: «Kvinner som kler av seg er sterke kvinner som tør å stå fram.» Nu vel. Jeg lurer litt på hva som egentlig er styrken i å vise fram det absolutt alle har - en naken kropp? Jeg har fulgt debatten, og jeg må bare innrømme at jeg blir forbannet. Så forbannet at jeg måtte finne ut hvorfor. Jeg er liberaler, så for min del må gjerne alle kle av seg når de måtte føle for det. På bussen, på restauranten, på jobben. Samme for meg, helt ærlig. Personlig tar jeg meg ikke nær av slikt. Likevel er jeg rasende over Borch og hennes sviktende argumentasjon.

Ikke fordi hun er kvinne eller fordi jeg er kvinne. Heller ikke fordi hun kommer med en del tullete påstander i debatten, slik som at «det er lov med lettkledde menn, men forbudt med lettkledde kvinner i Norge». Jeg tror raseriet mitt skyldes at jeg sitter med et bestemt inntrykk av at hun ikke argumenterer ærlig. Hun bruker denne debatten til noe annet enn hun sier hun gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer