Avventende Gro-bok-salg

- Boka til Gro er den opplagte bursdagsgaven til en bestemor som har stemt Arbeiderpartiet hele livet, mener BI-studenten Sandra Edvardsen, som kjøpte årets bestselger i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Bestemor er politisk interessert og er gla' i Gro. Hun og bestefar har vært ihuga Ap-folk hele sitt liv. Jeg tror de vil lese boka med interesse, sier Sandra Edvardsen til Dagbladet.

Noen mer perfekt gave vet hun ikke om hun kan gi til sin bestemor. Alternativet var et forstørret fotografi av familien, men det tok så lang tid å lage, så da var det opplagte alternativet boka som landsmoder'n hadde skrevet.

Flest nysgjerrige

Både Lise Olsen og Thomas Berg-Hansen, hos henholdsvis Tanum og Libris på Karl Johan, kan bekrefte at det har vært bra salg av boka siden den kom inn torsdag ettermiddag. Det store salget venter de ikke før ut i desember.

- Vi har tatt inn 500 eksemplarer i første omgang. Jeg regner med at de er borte over helga, forteller Olsen, som føler seg trygg på at forlaget har nok på lager. Hun regner med å selge minst 3000 av boka, det er tusen flere enn Arne Olav Brundtlands «Gift med Gro», som kom ut 9. desember i fjor. Hans bok har solgt totalt 92000. Det er forventet at Gros bok vil selge mer.

Overrasket

Mange var i alle fall rundt Gro-boka i bokhandlene i går ettermiddag - men det virket som de fleste var mer nysgjerrige enn kjøpeklare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer