Avviser bryllups-ryktene

Ben Affleck avviser at han og kjæresten Jennifer Lopez har planlagt å gifte seg på valentinsdagen.

LOS ANGELES (Dagbladet):

- De planene er helt nye for meg, sier Affleck, som er forundret over all oppmerksomheten rundt seg selv.

14 filmer

Hollywood ser ikke ut til å få nok av Ben Affleck. Han har spilt i 14 filmer de siste fire åra. Få får flere filmtilbud enn 30-åringen, som ble medieyndling etter at han forlovet seg med sangeren og skuespilleren Jennifer Lopez. Det amerikanske magasinet People kåret ham dessuten nylig til verdens mest sexy mann.

- Min mor ringte meg og sa hun syntes det var helt vanvittig. Jeg var enig, sier Affleck.

Han er like avslappet og fleipete som han alltid har vært da han mandag møter pressen i dongeribukse og ei sporty grå og hvit T-skjorte på eksklusive Ritz Carlton Hotel i Pasadena.

- Fyr løs!

Siden han er noen minutter forsinket, spøker han med at pressen kan fyre løs med de personlige og fornærmende spørsmålene først som sist.

Og som man roper i skogen, får man svar: - Hvordan er det å stå midt i det som karakteriseres som Hollywoods største kjærlighetsforhold siden Liz Taylor og Richard Burton?

- Det er merkelig, og rart. Dette er nytt for meg, selv om jeg har vært i forhold med mye oppmerksomhet før. Med Gwyneth (Paltrow, red.anm.) var det ikke like voldsomt. Jeg skjønte selvsagt at det vil være en del oppmerksomhet rundt meg og Jennifer, men jeg ble sjokkert over alt mediestyret.

- Men det er liksom ei grense for hvor mye du kan si om den slags, sier Affleck med en god latter.

21. mars er han igjen klar for norske kinolerreter med filmen «Daredevil», som er i krysningspunktet mellom «Spider-Man» og «Matrix». Affleck har rollen som den blinde advokaten Matt Murdoch, som etter mørket forvandles til et maskert medlem av borgervernet i kamp for rettferdigheten. Hans verste fiender er Kingpin (Michael Clarke Duncan) og Bullseye (Colin Farrell), men tidvis også hans kampklare kvinnelige motstander Elektra, spilt av «Alias»-stjernen Jennifer Garner, som han utvikler et kjærlighetsforhold til.

Paralleller

- Det er kjærlighetshistorien jeg kan relatere meg mest til i denne filmen, sier Affleck, som synes det er flere paralleller mellom Elektra og hans egen Jennifer.

- Jennifer er ikke blitt gitt noen ting. Hun har ikke fått noe. Det er hun selv som er skyld i at hun er kommet der hun er i dag, sier Affleck tydelig stolt.

Affleck skjuler ikke at han ser fram til å innta baksetet som produsent eller regissør om noen år.

- Jeg har jo solgt hele livet mitt for en periode, og det er en del av meg som vil at karrieren og livet mitt skal ta en annen vei. Jeg har jo ikke en slik enorm trang til å snakke om kjærlighetslivet mitt og alle mine andre personlige følelser, sier Affleck og understreker at han og kjæresten Lopez har lært seg å si nei til arbeid og prioritere parforholdet.

- Jeg tror det var Will Smith og Jada Pinkett som aldri jobbet sammen. Jeg tror det er en lur holdning å ha for å få forholdet til å fungere, sier Affleck, som ikke utelukker at paret allikevel vil spille inn en film sammen.

- Men presseagenter og andre i bransjen er livredde for at forholdet skal ryke, og at det også vil knekke en stor filmproduksjon.

STJERNEPAR: Ben Affleck og Jennifer Lopez er Hollywoods mest omtalte par, men Affleck avviser ryktene om at de vil gifte seg på valentinsdagen, 14. februar. - Jeg kjenner ikke til at vi skal gifte oss i nær framtid, sier Affleck.