«Ringenes herre»-serien på Amazon

Avviser Legolas-comeback. For gammel

Amazon lager «Ringenes herre»-serie, men Orlando Bloom (42) kommer neppe til å iføre seg blond parykk og alveører igjen.

TRAILER: Orlando Bloom var å se som Legolas i «The Hobbit: The Desolation of Smaug» (2013). Skuespilleren stiller seg avvisende til at han vil gjenta rollen i Amazons kommende serie fra Tolkien-universet. Video: Warner Bros. Pictures Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

65 år etter at J.R.R. Tolkien slapp første bok i «Ringenes herre»-serien, er verden fortsatt sultne på nye biter av fantasyuniverset den britiske forfatteren skapte.

Tidligere i sommer kom filmen «Tolkien», mens Amazon jobber for harde livet med en ny TV-serie basert på «Ringenes herre»-bøkene.

En som imidlertid føler at hans Tolkien-tid er forbi, er skuespiller Orlando Bloom.

Ble superstjerne

Briten var 24 år gammel da han for første gang var å se som alven Legolas, i storfilmen «Ringenes herre: Ringens brorskap».

Filmtrilogien gjorde Bloom til superstjerne, og var starten på en karriere som etter hvert skulle by på flere storfilmer, som «Pirates of the Caribbean»-serien og «Troja».

Da «Ringenes herre»-regissør Peter Jackson tok et nytt dypdykk inn i Tolkien-universet med «Hobbiten»-filmene i perioden 2012-2014, gjentok Bloom rollen som Legolas.

Nå ser det ut til at «Hobbiten: Femhærerslaget» var publikums siste sjanse til å se Bloom som den eldgamle, langhåra alven.

Det er rett og slett fordi skuespilleren selv føler seg, vel, ikke eldgammel - men for gammel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer