Avviser rykteflommen rundt Jack Nicholson (76)

Mener pensjonistryktene er 100 prosent falske.

- GIR SEG IKKE: Nettstedet Radar Online framsatte i går rykter om at skuespillerveteran Jack Nicholson kaster inn håndkleet. Det avviser hans gode venninne, Maria Shriver. Foto: Reuters / NTB scanpix
- GIR SEG IKKE: Nettstedet Radar Online framsatte i går rykter om at skuespillerveteran Jack Nicholson kaster inn håndkleet. Det avviser hans gode venninne, Maria Shriver. Foto: Reuters / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): «Hollywood-legenden Jack Nicholson pensjonerer seg» slo nettstedet Radar Online fast i går.

En kilde nettstedet hadde vært i kontakt med, hevdet at den 76 år gamle skuespilleren slet med hukommelsestap og hadde problemer med å huske replikkene sine.

Kort tid etter var «nyheten» å lese i nettaviser verden rundt, uten at hovedpersonen selv verken bekreftet eller avkreftet påstanden.

Nå går imidlertid Nicholsons venninne, NBC-ankeret Maria Shriver ut og avkrefter det hele.

Til E! Online sier Shriver - som forøvrig også er skuespiller Arnold Schwarzeneggers ekskone - at det ryktene er 100 prosent falske.

Videre hevder Shriver at filmikonet ikke er rammet av noen som helst form for hukommelsesproblemer, og at han ikke har noen planer om å trekke seg tilbake.

Ifølge Imdb.com, har Nicholson spilt i 75 filmer i løpet av sin lange karriere.

Etter at Nicholson fylte 70 år i 2007, har han bare medvirket i to filmer: «Nå eller aldri» (2007) og «How Do You Know» (2010).

Nicholson har vunnet tre Oscar-statuetter, for beste hovedrolle i «Gjøkeredet» (1975), beste birolle i «Tid for ømhet» (1983) og nok en gang for beste hovedrolle - da i «Livets lyse side» (1997).