Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Axl lover plate til høsten

Guns N\' Roses-vokalisten svarte på mobilen.

(Dagbladet.no:) Vokalisten fra legendariske Guns N\' Roses har ikke gitt mange intervjuer de siste åra.

Men under radioshowet til Eddie Trunk avslørte den svært private Axl Rose endelig noen detaljer for publikum.

Ringte Axl på mobil

Under radioprogrammet ringte Trunks sin med-programleder , Sebastian Bach (Skid Row-vokalist), til Axl Roses mobiltelefon og satte samtalen på speaker i studio, skriver nyhetsbyrået AP.

Når Bach spurte når Guns N\' Roses etterhvert nærmest myteomspunnede album kom, svarte Rose:

- Skiva kommer en eller annen gang denne høsten.

I bakgrunnen kunne man ifølge AP høre at bandet øvde, før Axl fortsatte:

- Det vil uansett komme i år.

Arbeidet med bandets kommende album, «Chinese Democracy», skal ha tatt nesten ti år, skriver AP.

Kom i studio på timen- snakket om turné-fiaskoen

Videre inviterte radiovert Eddie Trunk Guns N\' Roses-vokalisten til å droppe innom studio og snakke med ham på lufta. En time etter kom Axl.

Da han ble spurt om den avbrutte 2002-turneén- som endte da Rose unnlot å dukke opp på en konsert i Philadelphia- svarte vokalisten at han hadde følt seg presset til å gjennomføre en turné han ikke var klar for.

Likevel angret han slett ikke siden den korte turneén likevel skal ha vært nok til å få de samspilt de nye band-medlemmene. 2002-turneén bestod av Dizzy Reed , Robin Finch (tidligere Nine Inch Nails-gitarist), Tommy Stinson (Bassist fra the Replacements), Buckethead, Brian «Brain» Mantia (tidligere trommis i Primus), Richard Fortus (fra tidligere Psychedelic Furs and Love Spit Love) og Chris Pittmann på keyboard.

- Kan du fortelle folk hvorfor turneén endte på det tidspunktet, spurte radio-verten Rose.

- Hmmm, vel- nei. Ikke akkurat, svarte den ordknappe rocke-stjernen og nektet å diskutere det ytterligere.

Slash blir med?

Planen er at Axl Rose skal lansere sitt comeback ved å holde fire konserter over ti dager på New Yorks Hammerstein Ballrom. Siden kommer han også til Europa for å holde flere konserter. Blant annet skal de spille på Roskilde i sommer.

Ifølge Rose selv, vil bandet komme til å bestå av de samme som spilte på den siste turnéen, bortsett fra en ny gitarist som Rose nektet å avsløre navnet på da han gjestet radioshowet. Det eneste han ville si, var at gitaristen ikke er et tidligere Guns N\' Roses-medlem.

Likevel skal Rose ha vært nokså selvmotsigende da han senere i radio-sendingen fortalte at han i det siste har hengt en del med tidligere Guns N\' Roses-gitarist og låtskriver Izzy Stradlin.

I tillegg skal Rose ha hintet sterkt om at gitarist-maestroen Slash, også kunne komme til å være tilbake i bandet igjen

14 ÅR SIDEN: Guns`n Roses mottok denne prisen på MTV Music Awards i 1992, og nesten like lenge siden Rose startet arbeidet med albumet som etter sigende skal bære i hyllene til høsten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling