Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aylar-show uten Omer

Omer Bhatti hadde ikke helt tenkt gjennom det før han bestemte seg for å samarbeide med Aylar. Nå har han ombestemt seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag skrev VG at Omer Bhatti (22) og glamourmodellen Aylar skulle holde sommershow sammen med Omers rap-kompis Jae-R (21).

Dagbladet har nå fått kjennskap til at det likevel ikke blir noe av det planlagte samarbeidet. Omer, som ble kjent som Michael Jacksons venn, ønsker ikke selv å kommentere forholdet. Men hans manager Jalalh Omer bekrefter at Omer nå ikke vil stille opp sammen med Aylar på miniturneen hun er ute på i forbindelse med utgivelsen av singelen «Boys, Boys, Boys».

-  Det er rett og slett ikke gjennomførbart for hans del, sier manageren.


Han vedgår at avgjørelsen om å turnere med Aylar ble tatt litt for overilt.

-  Omer hadde ikke tenkt godt nok gjennom hvor mye han har å gjøre med egne prosjekter før bestemte seg for samarbeidet. De hadde gode intensjoner, men Omer har selv to sett han skal forberede i disse dager. Skal han få tid til det, kan han ikke bli med og holde show med Aylar, sier manageren.

At Omer nå likevel ikke blir med, tenker man i Aylars leir ikke nevneverdig over, ifølge manager Peter Peters.

-  Vi ga Omer et tilbud han takket ja til. Hva som har skjedd i deres camp i ettertid kjenner ikke vi til. Det har uansett ikke noe å si for framdriften til Aylars turné, og han blir med på de to showene han allerede er booket til, lover Peters.

AYSANN: Aylar Lie må klare seg uten Omer Bhatti i sommer. Det passet likevel ikke inn i planene hans å turnere med glamourmodellen.