Aylar-show uten Omer

Omer Bhatti hadde ikke helt tenkt gjennom det før han bestemte seg for å samarbeide med Aylar. Nå har han ombestemt seg.

Tirsdag skrev VG at Omer Bhatti (22) og glamourmodellen Aylar skulle holde sommershow sammen med Omers rap-kompis Jae-R (21).

Dagbladet har nå fått kjennskap til at det likevel ikke blir noe av det planlagte samarbeidet. Omer, som ble kjent som Michael Jacksons venn, ønsker ikke selv å kommentere forholdet. Men hans manager Jalalh Omer bekrefter at Omer nå ikke vil stille opp sammen med Aylar på miniturneen hun er ute på i forbindelse med utgivelsen av singelen «Boys, Boys, Boys».

-  Det er rett og slett ikke gjennomførbart for hans del, sier manageren.


Han vedgår at avgjørelsen om å turnere med Aylar ble tatt litt for overilt.

-  Omer hadde ikke tenkt godt nok gjennom hvor mye han har å gjøre med egne prosjekter før bestemte seg for samarbeidet. De hadde gode intensjoner, men Omer har selv to sett han skal forberede i disse dager. Skal han få tid til det, kan han ikke bli med og holde show med Aylar, sier manageren.

At Omer nå likevel ikke blir med, tenker man i Aylars leir ikke nevneverdig over, ifølge manager Peter Peters.

-  Vi ga Omer et tilbud han takket ja til. Hva som har skjedd i deres camp i ettertid kjenner ikke vi til. Det har uansett ikke noe å si for framdriften til Aylars turné, og han blir med på de to showene han allerede er booket til, lover Peters.

AYSANN: Aylar Lie må klare seg uten Omer Bhatti i sommer. Det passet likevel ikke inn i planene hans å turnere med glamourmodellen.