Ba publikum gå hjem og spise bæsj

Susanne Sundfør misfornøyd med høylydte publikummere.

MISFORNØYD: Susanne Sundfør.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MISFORNØYD: Susanne Sundfør. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Sart pop går ikke hånd i hånd med høylydte publikummere med stort uttrykksbehov. Det fikk de tilstedeværende på Susanne Sundførs konsert på Kongsberg i helga erfare.

Ifølge et leserinnlegg til lokalavisa Laagendalsposten var artisten så irritert på bråk i salen at hun avrundet konserten med å be skravlerne «gå hjem for å spise bæsj».

«Det er litt pinlig når hun og det glitrende bandet tydelig drøyer med å starte en av de første låtene. Det er enda mer pinlig når hun tydelig må spørre om folk hører klokka i introen på «White Foxes» og sier at noen tydeligvis ikke hører at klokka tikker», skriver Dag Aasland i brevet.

«Til sist er det likevel herlig forløsende at Susanne takker publikum, som overveiende er entusiastiske, og vi håper vel alle at kaklerne fikk med seg at hun ba dem gå hjem for å spise bæsj», ifølge brevskriveren.

- Etter siste låt avsluttet Susanne med å takke alle de som hørte på, men at de som hadde pratet kunne gå hjem og spise sin egen «bæsj». Det var ment som humor og folk lo og klappet. Hun fikk støtte av publikum og stemningen var ingenting annet enn god, sier promosjefen i Sundførs plateselskap EMI, Ida Lyxzen, til VG.

Til tross for gjentatte henvendelser har det ikke lyktes Dagbladet i å få tak i Susanne Sundfør eller plateselskapet EMI.