- Baby-ryktene er bare tull

Steve Coogan slår tilbake mot Courtney.

(Dagbladet.no): I går siterte News Of The World Courtney Love, som hevdet hun ventet barn med den britiske komikeren Steve Coogan.

- Ja, jeg venter barn med Steve, uttalte Love, før hun la til at hun helst ikke ville snakke noe mer om forholdet deres.

Såpeoperaen er komplett når Coogans talskvinne i dag avfeier ryktene, ifølge BBC.

- Det er bare tull, sier hun, uten å ville kommentere ytterligere.

Ifølge News Of The World to skal ha møtt hverandre på berømte Sunset Marquis hotel i Los Angeles.

Hvis Courtneys graviditet viser seg å være usann, bør Coogan ha en god sak hvis han ønsker å ta de britiske avisene til retten.

News of The World siterer for eksempel anonyme kilder på at han er dop- og sexavhengig. I Daily Mail uttaler en såkalt "venn av familien" at foreldrene hans ikke er begeistret for Courtney Love som en potensiell svigerdatter.

- Foreldrene hans er dypt religiøse, og mottok nyheten om at Courtney venter deres barnebarn med forferdelse, sier en familievenn til avisa.

DØMT: Courtney Love ble nylig dømt til å delta i et avvenningsprogram. Nå dominerer hennes angivelige graviditet britiske medier. FOTO: SCANPIX/REUTERS
DØMT: Courtney Love ble nylig dømt til å delta i et avvenningsprogram. Nå dominerer hennes angivelige graviditet britiske medier. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

- Og la oss være ærlige: Courtney er ikke akkurat noen ideell svigerdatter.

Både Love og Coogan har ett barn fra før, førstnevnte sammen med avdøde Kurt Cobain. Komikeren ble nylig skilt, ifølge de samme engelske tabloidene fordi eks-kona hadde fersket ham på strippeklubb.

Fredag ble Love dømt til narkoavvenning etter å ha brutt bestemmelsene for prøveløslatelse.

BENEKTER FARSKAP: Den britiske komikeren Steve Coogan, mest kjent for rollen som Alan Partridge i BBC-komiserien med samme navn.