Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Baby Woodrose

Nuggetsgumlende gromrock.

CD: Her er noen danske gutter med orden i frimerkesamlingen sin, og som antakelig bøyer seg i gudfryktig bønn over «Nuggets»-boksen sin hver dag.

Baby Woodrose er en powertrio som spiller en slags stonerrock som gir slipp på den seigeste, bluesbaserte tungrocken til fordel for svært melodiøs groovepop og suggererende, sexy garasjepsykedelia. Danskene gaper over perioden 1966 til 1969 i ett jafs, og ikke minst Love og Arthur Lees ånd hviler tungt over alt som skjer på «Money For Soul». «You Own It» høres for eksempel ut som en front-mot-front mellom Love og The Who anno «Tommy». Andre ganger, som på «Never Coming Back» , arrangerer Baby Woodrose et møte mellom Love og Queens Of The Stone Age. Kanskje ikke årets viktigste plate, men resultatet er uansett svaiende, orgelvarm, vokalharmonisk og suggererende platesamlerrock av uangripelig kvalitet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media