GJENFORENT:  Alle fem Backstreet-gutta er nå tilbake i boybandet. Her fra en nylig reklamekampanje for Old Navy Jeans. Foto: Stella pictures
GJENFORENT: Alle fem Backstreet-gutta er nå tilbake i boybandet. Her fra en nylig reklamekampanje for Old Navy Jeans. Foto: Stella picturesVis mer

Backstreet Boys tilbake med ny julelåt

For første gang på 6 år er alle gutta samlet i studio.

(Dagbladet): Hjerteknuserne fra 90-tallsbandet Backstreet Boys gjør et fulltallig comeback med den nye julelåten «Its christmas time again».

Det er første gang på seks år at alle fem gutta er samlet i studio.

I 2006 valgte Kevin Richardson å forlate bandet for å satse på en solokarriere.

Nå har han likevel valgt å returnere til bandet, og i et intervju med det amerikanske tv-programmet «Good Morning America» forteller han at det føles riktig.

- Hjertet mitt sa at nå er tiden inne, og det føltes bare riktig. Jeg føler meg inspirert til å lage musikk igjen med disse gutta, sa han i intervjuet.

Han forteller at hans pauseopphold ikke skyldtes forhold innad i bandet, men at han på den tiden ikke hadde inspirasjon til å fortsette.

I tillegg til julelåta som ble sluppet 6 november har Backstreet-gutta nok en gledelig nyhet til fansen. I 2013 kommer et nytt album, som også vil markere guttas 20-årsjubileum.

Backstreet Boys hadde sin storhetstid på 90-tallet med kjente hits som «As long as you love me» og «I want it that way», og er det mestselgende boybandet noensinne.