Backstreet golf

To kvelder på rad har de holdt koken foran et entusiastisk Spektrum-publikum. Men også på hviledagen gikk det slag i slag for Backstreet Boys. På Bærum golfbane.

Hva gjør tenåringsidoler når de skal slappe av fra hylende ungpiker? Tar seg et slag golf. Golfentusiastene Brian Littrell og Alexander James «AJ» McLean benytter etter sigende ethvert ledig øyeblikk til å utøve sin favoritthobby. At sporten ikke er kjent som videre «backstreet», bryr de seg mindre om.

Bra nivå

Milevis fra hvinende fans fikk de to Backstreet-gutta kommet til hektene igjen gjennom et femtimers slag golf sammen med norske venner. Konsertene fra dagene i forveien så ikke ut til å hemme dem. Nivået de utviste på banen var det i alle fall lite å utsette på. Hvem som vant var de ikke så opptatt av:

- Ærlig talt, så vet jeg ikke, svarer AJ idet han pakker golfkøllene i bilen.

- Du får spørre noen av de andre.

Backstreet-guttene fikk mye skryt av ekspertene som hadde vært med på runden.

- De holdt et bra nivå, begge to. Brian hadde det lengste driven inntil hull 16, ble det opplyst. På fagspråket het det seg at de lå etter handicappet sitt, som var 22- 23.

Ferdighetene til tross, Brian tok seg friheter på siste hullet, idet han puttet den med hånda. Det er vel slikt man slipper unna med som popstjerne.

Natur

og jenter

Været i går viste seg fra sin mest sympatiske side, og guttene virket storfornøyde med utflukten. Også lørdag snek de seg til en runde før de skulle på scenen. Håndlaget med golfkølla blir ifølge rapportene pleiet nesten like godt som håndlaget med fansen.

Norgesoppholdet har også ellers vært en kjempesuksess for Backstreet Boys. Av inntrykkene i fjordlandet hadde naturen gjort mest inntrykk. Også jentene, da:

- Det er absolutt nydelig her i landet. Og jentene her er fantastiske, sier AJ med et lurt smil.

FULL KONTROLL: Alexander James «AJ» McLean demonstrerte ballferdigheter på Bærum golfbane.