Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Backyard Babies

Materialtretthet.

CD: Et av Sveriges beste og mest hardtslående tungrockband er på krigsstien igjen. Vel, krigsstien er å ta altfor hardt i, for kvartetten verken skremmer og vekker oppsikt. Ikke at «People Like People Like People Like Us» er dårlig, men vi har hørt det så mye bedre fra den kanten før. Bandet med Dregen og Nicke Borg som frontsoldater har i over 15 år gitt ut melodiøs glamorientert heavyrock tuftet på Sex Pistols, Ramones og Kiss. Backyard Babies verken plagierer eller gjør til skamme sine forums helter, men har funnet fram til sin egen tregrepsformel. Styrken har aldri vært originaliteten, men energien og drivet i låtene. Dessuten har de vært dyktige til å få slitne rockklisjeer til å smile mot oss. Men denne gangen hører jeg ikke gnisten like godt som før. Dette kan minne om materialtretthet. Når heavyrock blir for tungt å bære, er det ikke moro lenger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling