Bad hair day

Jennifer Aniston er misfornøyd med håret. I tillegg er moren som en ondartet svulst i superstjernens liv.

«Friends»-stjernen Jennifer Aniston er gift med verdens kjekkeste mann, de planlegger å få barn sammen og kikker etter luksusvilla ved sjøen. Lykken burde smile bredt, men Anistons mor er som en kreftsvulst i fru Pitts liv.

Brudd for åpen scene

- Min mor er den siste rest av sykdom i mitt liv, sier hun i et intervju til magasinet Vanity Fair.

Aniston forteller at hun ikke har snakket med moren Nancy på fire år. Gjennom deres forhold ga moren henne lav selvtillit og skamfølelse.

Jennifer prøver å takle sorgen: - Jeg forsøker fortsatt å forstå hva som gikk galt i oppveksten min. Som voksen kan jeg ikke skylde på foreldrene mine lenger, sier Aniston, som spiller den bortskjemte Rachel i serien «Friends».

Bruddet mellom mor og datter kom i 1996, etter et TV-intervju der Nancy fortalte om forholdet de to imellom. Deretter skrev moren en avslørende bok om forholdet, der hun understreket at hun ikke kunne lastes for problemene.

- Jeg savner henne, men dette er en nødvendig pause vi to må ta slik at sårene kan leges, sier Jennifer.

I forrige måned fylte ektemannen Brad Pitt en trailer med 1500 roser til fruen for å vise hvor mye han elsker henne. Britiske menn har nylig kåret Jennifer til verdens mest sexy kvinne, sammen med tennis-baben Anna Kournikova.

Håret er helt bob-bob

I tillegg sliter altså Jennifer med hårfrisyren. I det samme intervjuet innrømmer hun at hun ikke liker håret sitt, som hun fikk klipt i en kort bob-fasong i fjor høst.

- Det er bare ikke meg, jeg pleier å gjemme meg bak håret mitt, det er mitt skjold, sier kvinnen med det yndige fjeset og dådyrøynene. - Jeg tar alle vitaminer og alger som finnes for at det skal gro fortere, avslutter Jennifer Aniston.

Har hun ikke hørt om hair-extensions?