DROPPER PRESSEKONFERANSEN: Den australske artisten Kylie Minogue vil ikke møte pressen i Oslo i dag. 

Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
DROPPER PRESSEKONFERANSEN: Den australske artisten Kylie Minogue vil ikke møte pressen i Oslo i dag. Foto: Eirik Helland Urke / DagbladetVis mer

Både Kylie Minogue og Susanne Sundfør dropper Nobel-treff

Artistene stilte på Nobelkonsert-pressekonferanse.

(Dagbladet): Stjernene har de siste dagene strømmet til Norge i forbindelse med gårsdagens fredsprisutdeling til EU, og den påfølgende fredspriskonserten i dag.

- Opptatt med prøver I dag klokka halv ett stiller Nobel-stjernene opp på en pressekonferanse i forkant av Nobelkonserten.

Blant artistene som skal opptre på konserten i kveld er Kylie Minogue, Jennifer Hudson, Ne-Yo, Seal, Laleh, Karpe Diem og Susanne Sundfør.

Like før dagens pressekonferanse ble det kjent at to av artistene ikke vil møte pressen i dag.

Dagbladet får opplyst at glamalibiet Kylie Minogue ikke kommer til å stille der. Det gjør heller ikke Susanne Sundfør.

- De vil opplyse årsaken til forfallene i begynnelsen av pressekonferansen, sier Nobel-presseansvarlig Dag Hvaring til Dagbladet.

Ifølge plateselskapet EMI er Sundfør opptatt med prøver.

Svipptur til Norge Det har allerede vært kjent at Minogue bare rekker en svipptur innom Norge for å opptre under konserten. Hun både ankommer og reiser igjen samme dag.

Begge vertene Sarah Jessica Parker og Gerard Butler vil være til stede og svare på spørsmål fra pressen.

Kveldens fredspriskonsert starter klokka åtte i kveld og finner sted i Oslo Spektrum.

KOMMER IKKE: Heller ikke den norske artisten Susanne Sundfør vil være til stede under dagens pressekonferanse. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KOMMER IKKE: Heller ikke den norske artisten Susanne Sundfør vil være til stede under dagens pressekonferanse. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer