Bader i søppel

Quart-campen er overfylt av søppel, men 3 000 festivalcampere gir blanke og fester videre. Morten Eide (21) fra Stord har like godt fylt opp hele teltet med tomflasker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Søpla bryr vi oss ikke om. Party on! flirer Morten, og viser fram teltet som er overfylt med tomgods etter fire knallharde og våte døgn på festival.

Campingsjef og Quart-festivalens styreformann, Arild Buli, innrømmer imidlertid at de har mistet kontrollen over søpla på festivalcampen.

Knipe

- Vi har for få ryddemannskaper. De siste dagene har jeg måttet innkalle venner og familie for å få unna det verste, forteller Buli.

En ryddegjeng bestående av folk fra lokale idrettslag trakk seg rett før festivalen. På den måten kom Quart i en knipe, og festivalcamperne må finne seg i å vasse i sitt eget søppel. Men det later ikke til å bekymre en sjel ute på campen.

- Søppel? Nei, det spiller ingen rolle, sier Brita Nordahl (18) fra Stavanger og får støtte fra alle Dagbladet snakker med. På festivalcampingen er det festing, sjekking og seine netter som teller.

Skikkelig disko

- Dette er fjerde året jeg er på Quart, og jeg har gått på stadig færre konserter. I år har jeg ikke vært på noen! Jeg hadde valget mellom billetter og øl. Det ble et enkelt valg, forteller Kevin Douglas Totland (21) fra Stord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer