«Bængshot»-rapperen uønsket i jobben hos barnevernet

Hevder det er på grunn av teksten om narkotikabruk.

RAPPER: Adrian Eilertsen, kjent som rapperen King Skurk One, får ikke jobbe videre i barnevernet. Han hevder det er etter at han ble kjent for en låt hvor han oppfordrer til narkotikabruk. FOTO: Jonas Meek Strømman
RAPPER: Adrian Eilertsen, kjent som rapperen King Skurk One, får ikke jobbe videre i barnevernet. Han hevder det er etter at han ble kjent for en låt hvor han oppfordrer til narkotikabruk. FOTO: Jonas Meek Strømman Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Landeplagen «Bængshot» har skapt sterke reaksjoner denne sommeren, blant annet på grunn av tekstene om narkotikabruk.

Nå forteller King Skurk One, som står bak låta sammen med Linda Vidala, at han har fått beskjed om at han er uønsket i jobben sin i barnevernet på grunn av låta.

Refrenget på den populære rapplåta går som følger:

«Bængshot mafakka. Er du hypp på å bli skækk eller? Røyk joint med meg, hoe. Bængshot mafakka. Er du hypp på å bli skækk eller? Snort coke med meg, hoe. Bængshot mafakka. Er du hypp på å bli skækk eller? Spis sopp med meg, hoe. Bængshot mafakka. Er du hypp på å bli hjerneskada? Drikk shots med meg, hoe.»

- Jeg jobbet som tilkallingsvakt i barnevernet. Samtidig er jeg blitt veldig kjent for en sang som handler om å ta rusmidler, og det var ikke helt forenlig med jobbens retningslinjer, sier Adrian Eilertsen, som King Skurk One egentlig heter, til Dagbladet.

Forstår begrunnelsen

Eilertsen forteller at han har fått en god attest etter å ha gjort en god jobb.

- Føler du at du har fått en god begrunnelse for avgjørelsen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer