Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bærbar PlayStation i 2004

Sony har annonsert at også de kaster seg inn i markedet for bærbar underholdning med sin «PSP» - «PlayStation Portable».

Det er ennå lite som er klart om hva PSP er for noe, men Sony har annonsert at de med produktet vil forsøke å kapre spillinteresserte også utenfor hjemmets lune rede.

Sonys PSP-system vil være basert på egenproduserte 60 millimeter store optiske disker, med lagringskapasitet på 1,8 GB. Denne teknologien vil også gjøre det svært vanskelig å kopiere spillene ulovlig. Den innebygde LCD-skjermen vil være 480 x 272 piksler (16:9) stor, og opplyst bakfra. Videokvaliteten vil være av DVD-kvalietet.

Ved hjelp av en USB 2.0-port vil man kunne koble PSP-maskinen opp mot annet utstyr, og lagre annet innhold på den ved hjelp av standard minnebrikker. Sony kan ikke fortelle noe mer om verken størrelse eller design- den kan muligens minne litt om Nintendos gamle «Game & Watch»- men melder uten blygsel at PSP vil være «walkmanen for det 21. århundre».

ORIGINALEN: De fleste vet hvordan Playstation 2 ser ut. Foreløpig er det ikke kjent hvordan den bærbare varianten vil ta seg ut, men «Playstation Portable» (PSP) blir garantert mindre enn dette.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media