GLAD: Restaurantsjef på Bagatelle, Eyvind Hellstrøm, kan feire at restauranten hans igjen har to Michelin-stjerner. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .
GLAD: Restaurantsjef på Bagatelle, Eyvind Hellstrøm, kan feire at restauranten hans igjen har to Michelin-stjerner. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .Vis mer

Bagatelle fikk tilbake stjerna

Feirer med champagne.

Årets stjernedryss slippes først mandag, men allerede lørdag kveld fikk restaurantsjef Eyvind Hellstrøm personlig en telefon fra Michelin med beskjed om at restauranten hans får tilbake den andre stjerna som restauranten mistet i fjor.

- Dette er en fantastisk hyggelig nyhet. Det er som å få Oscar for beste mat, vin og prestasjon. Da jeg fikk telefonen for ett år siden om at vi mistet den ene stjera ble jeg skikkelig sjokkert, for jeg har alltid ment at vi har mat og service som ligger i en klasse som absolutt tilhører tostjernersklasen, sier en glad Eyvind Hellstrøm til Aftenposten.no.

Han er på tur til Frankrike, der han fredag hadde et såkalt gjestespill der han laget mat til 40 personer på en liten bistro i Burgund.

Men sjefen var på telefonen hjem med instruks til staben på Bagatelle om å åpne en stor flaske champagne.

- Jeg skal feire på samme måte selv, med gode venner, sier han. (NTB)