Bai levende reklame for Molands film

For dem som har ventet på Hans Petter Molands nye film: Det er ingen tvil om premieredatoen. Det sørger skuespiller Bai Ling for å formidle via ryggtavla.

Her kan du lese filmanmeldelsen

- Budsjettet holder ikke til noe mer, sa Moland da skuespiller Bai Ling annonserte premieredatoen på ryggen i Oslo i går. Men verken Nick Nolte eller Tim Roth, som også spiller i filmen, hadde funnet veien til Oslo. Det er altså i morgen norske kinogjengere endelig kan få se Molands film «The Beautiful Country», flere uker etter at den ble vist for første gang under prestisjetunge Berlin filmfestival.

På skitur

I disse dager er også begge filmens hovedrolleinnehavere Damien Ngyuen (31) og Bai Ling (33) på besøk i Norge, og begge møter til gallaforestilling og førpremiere i kveld. Men før det venter omvisning.

- Jeg kan si takk på norsk, og torsdag skal jeg på skitur, sier Ling, som i løpet av de siste par åra har fått fart på karrieren.

Hun har akkurat avsluttet innspillingen av Spike Lees siste film, og har også en rolle i «Star Wars Episode III».

Bai Ling er opprinnelig kinesisk, mens Damien Ngyuen kom til USA som treåring, som båtflyktning fra Vietnam.

Debuterer

I filmen spiller han også en ung gutt som reiser fra Vietnam for å finne sin far i USA.

«The Beautiful Country» er hans langfilmdebut.

ET GAMMELT TRIKS: Hans Petter Molands nye film har premiere i morgen. Moland lager også reklamefilmer og vet vel hvilke triks som selger. Skuespiller Bai Ling dukket uansett opp i en kjole som var temmelig lik en etterlikning av keiserens nye klær i går. Til høyre den andre hovedrolleinnehaveren, Damien Ngyuen.