Bak «Ringenes Herre»

Ventetida er over. Nye filmklipp forteller historien om filminga av «Ringenes Herre».

Trilogien «Ringenes Herre» basert på J.R.R Tolkiens berømte romaner, blir film i år.

Premieren er satt til jul 2001, det er med andre ord en lang ventetid som ligger foran de av oss som venter på årets desiderte filmhøydepunkt.

Du kan gjøre ventetiden litt kortere og kanskje litt mindre smertefullt ved å få med deg klipp fra filmingen og bak scenene på filmen

Klippene har premiere i dag, fredag den 12 januar.

New Line Cinema skal ha regelmessige oppdateringer med nye og ferske filmklipp på de offisielle hjemmesidene til filmen - helt frem til 2003 da den tredje og siste filmen har premiere. Her er det med andre ord bare å følge med.

Traileren sendes også som forfilm til trilleren «Sleepwalker» som har premiere på norske kinoer i dag.

Sist gang Peter Jackson brøt tausheten og sendte ut de aller første klippene fra filmen i en internett-dokumentar i vår, resulterte det i rekordbesøk på nettsiden. Verken før eller siden har så mange lastet ned filmklipp fra nettet som den gangen. Da spørs det om rekorden slåss i dag når de nye klippene legges ut.

It's a wrap

I forrige uke kunne Peter Jackson rope "It's a wrap" og den strabasiøse innspillingen var over. «Ringenes Herre» er som kjent en trilogi og de tre filmene er blitt spilt inn samtidig hvorav den første får premiere senere i år. Skuespillerne kan ta seg en velfortjent ferie, men for andre har arbeidet nettopp begynt. Nå begynner klippingen, lydsettingen og finpussen for å få filmen alle venter på til å bli bedre enn folk håper på.

Hysteri

I dag har altså den første offisielle traileren premiere. I USA skal den skal vises foran Kevin Costner filmen «13 Days». Hysteriet har begynt og www.tolkienguild.org arrangerer nå organiserte køer foran kinoene i de store byene!

Galskapen har begynt - gled deg til jul!