Ballett søker nakne kvinner

Dårlig til å danse, men lyst til å være på scenen?

Nå kan drømmen om å stå på ballett-scenen likevel bli oppfylt, selv om du ikke får trippe rundt med tåspiss-sko. Den danske Peter Schaufuss-Balletten i Holsterbro er nemlig på jakt etter kulisser til sin oppsetning av «Nattevakten», skriver avisa BT.

Balletten søker derfor etter fire kvinner som er flinke til å ligge musestille og dessuten kan være nakne. Flere talenter kreves ikke, ettersom kvinnene skal spille døde.

Ifølge BT må søkerne stille på audition og ligge helt stille i minst fem minutter. De må akseptere at de blir innsmurt i olje og blir pudret med lik-grått.

Sex i offentlighet

Hvis du har lyst til å da den enda lenger ut på scenen, må du reise til Australia. Der søkes det etter frivillige som har lyst til å ha sex på scenen til et show á la Sexhibition.

Tilskuerne vil høre dem som har sex og se skygger av det som foregår på scenen. Men offentlig sex er forbudt i Australia, og arrangørene må derfor passe på at personene ikke kan sees helt tydelig.

SPILL DØD:</B> Mange ballettforestillinger ender dramatisk. Bildet viser Carte Blanche under en forestilling i Bergen. Men de som vil ha jobb i Danmark, slipper å danse først.