Ballnytt

Så hva er nytt? Det er spørsmålet man må stille seg når man stilles overfor et spill som dette.

Fifa-serien til EA Sports har i mange år nå vært rådende på markedet, men har mer og mer fått kjenne konkurransen fra andre (av mange også regnet som bedre) spill som Pro Evolution Soccer, eller det japanske Winning Eleven, som PES er basert på.

Dette har EA Sports tatt seriøst, og i årets utgave er det mye som er annerledes. Først og fremst er det karriére-modusen som tiltrekker seg oppmerksomhet.

Her kan du ta kontroll over et lag, og føre det til seier (eller tap, for den saks skyld). Du må styre budsjetter, spilleroverganger, og treningsnivå.

Grafikken i spillet er tilført en ny dimensjon, ved siden av den åpenlyse oppgraderingen- spillerne ikke har faste bevegelser, de blir derimot generert i stundens alvor.

Nytt er også muligheten til å bestemme hvordan spillere som ikke er på ballen skal oppføre seg. Du kan lage forhåndstaktikker, og så få gjennomført disse i spillet ved hjelp av styrespaken.

Selve spillet ser nå til å være bygget rundt en økt bruk av pasningsspill, og det tar ikke mange kampene før du bare har lyst til å spille flere kamper.

Når spillet «Total Club Manager 2004» kommer seinere i vinter, får du også mulighet til å spille kampene i det spillet selv, ved hjelp av «Fifa 2004».

På PlayStation 2-versjonen av Fifa 2004 har du mulighet til å spille mot andre online. Moro!