Anmeldelse: Five Finger Death Punch - Tons of Rock

Banalt, primitivt og ganske så fengende

Five Finger Death Punch leverte arbeidsseier på Tons of Rock.

Foto: Kenneth Sporsheim
Foto: Kenneth Sporsheim Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KONSERT: Det så ganske mørkt ut for et Tons of Rock-besøk fra de notoriske Las Vegas-bråkebøttene, Five Finger Death Punch da vokalist Ivan Moody for en uke siden annonserte under en konsert i Nederland at publikum var vitne til den siste Five Finger Death Punch-konserten noensinne. Den temperamentsfulle sangeren er kjent for sitt noe ustabile lynne og etter at lampene ble slukket ble han satt på første fly hjem til Statene for å «rydde opp».

Resten av bandet tok imidlertid raskt grep om situasjonen og satte kameraten Tommy Vext bak mikrofonen. Det er dog lite som tyder på at Vext har en liten uke med fartstid i bandet, han tar umiddelbart kontroll over publikum på Fredriksten Festning - festivalens tettest befolkede forsamlingen lar seg ikke be to ganger.

«Never Enough» og «Wash it All Away» går ned på høykant. Det brøles ustanselig om «motherfuckers» og «holy fucking shit», bandet deler ut en gitar til to smågutter, og det insisteres på at lysmannen skal slå på lyset sånn at de på scenen kan se publikum, selv om det knapt har begynt å skumre. Med andre ord, det er primitivt og banalt, men samtidig er det en ærlig og genuin forbrødring mellom band og publikum som vanskelig kan la seg plukke fra hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer