Bandet til Stoltenbergs datter skal spille på Roskilde Festival

- Vi skal gjøre alt vi kan for at det blir en vill opplevelse.

DUO I DANMARK: Henriette Motzfeld og Catharina Stoltenberg (til høyre) utgjør Smerz. Til sommeren spiller de på Roskilde.
DUO I DANMARK: Henriette Motzfeld og Catharina Stoltenberg (til høyre) utgjør Smerz. Til sommeren spiller de på Roskilde. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da lista over band som skal spille på sommerens Roskilde Festival ble offentliggjort i dag, befant det seg i alt elleve norske navn på plakaten.

Ett av dem er bandet Smerz, som består av Henriette Motzfeld og Catharina Stoltenberg.

Sistnevnte er datter av NATO-generalsekretær og tidligere statsminister Jens Stoltenberg.

- Det er veldig stort å få spille på Roskilde Festival. Vi skal gjøre alt vi kan for at det blir en vill opplevelse, både for de som kommer og ser på, og for oss selv, skriver Catharina Stoltenberg (22) i en kommentar til Dagbladet.

- Opplagt booking Stoltenberg begynte som barn med sang, dans og skuespill, og spilte da hun var 12 år sammen med Morten Harkets datter Tomine i oppsettingen av musikalen «Annie» på Chat Noir. Hun de siste årene studert ved Engelsholm Kunsthøjskole i Danmark sammen med Smerz-venninna Motzfeld.

Roskilde-booker Stefan Gejsing forklarer at han ikke var klar over Smerz' tilknyting til Norges tidligere statsminister.

- Men det er jo morsomt, sier han.

Gejsing forklarer videre at de har fulgt den Danmark-baserte duoen over tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.