Bangles er tilbake

Husker du den gangen gutta drømte om Susanna Hoffs brune øyne og jentene nynnet til «Eternal Flame»? Nå er 80-tallets store jenteband tilbake. Vinnerne er nå trukket.

Vinnerne av The Bangles-konkurransen er nå trukket. Heidi Johnsen, Jørgen Hanysch, Lene C. Teig og Stig R. Andersen har vunnet konsertbilletter og album.

The Bangles var uten tvil et av 80-tallets største jenteband - og hitmaskineri. Med låter som «Manic Monday», «Walk Like An Egyptian og «Eternal Flame» herjet de hitlistene fram til 1988. Da kom deres til nå siste album, «Everything».

Men nå er jentene tilbake, 15 år senere, med nytt album. På «Doll Revolution» har de skrevet mesteparten av låtmaterialet selv, og serverer fremdeles gitarbasert, flerstemt pop-rock.

<> Linker <>«The Bangles har endelig, etter at bandet kastet inn det musikalske kjøkkenhåndkleet i 1988, spilt inn gjenforeningsplata «Doll Revolution». Det er godt over ti år siden «Everything», men Bangles produserer fortsatt gitarbasert vokalpop, veksler på å synge, og har tøffe titler som «Single by choice»», skrev Dagbladets anmelder da plata kom i midten av mars, og kastet en firer på terningen. I forbindelse med den nye plata spiller The Bangles på Rockefeller fredag 4. april. Vinnerne av The Bangles-konkurransen er nå trukket. Heidi Johnsen, Jørgen Hanysch, Lene C. Teig og Stig R. Andersen har vunnet konsertbilletter og album.

BANGLES IS BACK:</B> På fredag blir det gjenforening med et av 80-tallet store helte-band. Jentene i The Bangles spiller på Rockefeller. Lyst å vinne billetter og album? Kjør <a href="http://quiz.dagbladet.no/quiz.html?quiz_id=227">quiz</a>.
GAMLE HELTINNER:</B> The Bangles i gode gamle dager, under storehetstiden på slutten av 80-tallet.