Bank den inn

Sjekk ut lufthockey på nett!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange som syntes det var artig å teste reaksjonsevnen sin i Pusur-spillet, så vi følger opp med et nytt spill der hånda må være like kjapp som øyet.

De fleste har helt sikkert spilt lufthockey - enten på pub eller i spillehaller. Og det er selvfølgelig tilgjengelig på Internett i flere forskjellige versjoner.<>Buggie Bop Jungle Air Hockey

«» er et litt utradisjonelt lufthockeyspill, der du bruker en kokosnøtt og slår en larve. Til alt overmål er motspillerne en elefant, en sjiraff, en løve og en ape. Hvis du er nybegynner, er det greit å begynne med apen. Den er dårligst til å spille, men er likevel en greit utfordring for nybegynnere. Når du er tøff nok til å utfordre sjiraffen, er du blitt en skikkelig mester.<>Electro Air Hockey

I tillegg har vi funnet fram et helt vanlig lufthockeyspill, «», der du kan velge en av åtte spillere og utfordre de sju andre. Her kan du blant annet styre Fleet fra Norge. Hvis du gjør det knallbra, kan du åpne inntil fire nye spillefigurer.

Dette spillet har ikke den samme morsomme settingen som jungel-spillet, men er trolig å foretrekke for lufthockey-kjennere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer