Bank den inn

Sjekk ut lufthockey på nett!

Det var mange som syntes det var artig å teste reaksjonsevnen sin i Pusur-spillet, så vi følger opp med et nytt spill der hånda må være like kjapp som øyet.

De fleste har helt sikkert spilt lufthockey - enten på pub eller i spillehaller. Og det er selvfølgelig tilgjengelig på Internett i flere forskjellige versjoner.<>Buggie Bop Jungle Air Hockey

«» er et litt utradisjonelt lufthockeyspill, der du bruker en kokosnøtt og slår en larve. Til alt overmål er motspillerne en elefant, en sjiraff, en løve og en ape. Hvis du er nybegynner, er det greit å begynne med apen. Den er dårligst til å spille, men er likevel en greit utfordring for nybegynnere. Når du er tøff nok til å utfordre sjiraffen, er du blitt en skikkelig mester.<>Electro Air Hockey

I tillegg har vi funnet fram et helt vanlig lufthockeyspill, «», der du kan velge en av åtte spillere og utfordre de sju andre. Her kan du blant annet styre Fleet fra Norge. Hvis du gjør det knallbra, kan du åpne inntil fire nye spillefigurer.

Dette spillet har ikke den samme morsomme settingen som jungel-spillet, men er trolig å foretrekke for lufthockey-kjennere.

Begge spillene styres med musa.

KREVENDE: «Buggie Bop Jungle Air Hockey» er det mest kreative lufthockey-spillet.
REALISTISK: Mens «Electro Air Hockey» nok er det mest realistiske.