Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bank en pingvin

Yeti er tilbake - på snowboard.

  • Spill alle Yetisportspillene her
  • Flere actionspill

    «Snowboard Freeride» er nummer syv i spillrekken som omhandler de driftige pingvinene og den ganske så fornøyelige om ikke en smule klønete, i alle fall i mine hender, snømannen Yeti.

    Som nanvet tilsier har han denne gangen festet et snowboard under sine hårete ben og er hoppende klar til å ta rotta på de plagsomt glade pingvinene.

    Det handler fortsatt om å samle mest mulig poeng, enten ved å treffe de ti pingvinene som svirrer rundt i løypa eller ved å foreta spektakulære hopp som hadde garantert gjort Terje Håkonsen grønn av misunnelse.

    I begynnelsen av spillet kan du velge mellom tre forskjellige måter å styre Yeti på. Etter det er det bare å skru av mobiltelefonen og innse at du kommer til å bruke ufornuftige mengder tid på imponerende idrettsprestasjoner i den snødekte pingvinløypen.

<B>HOPP DEG GLAD:</B> Ta sats og styr Yetis bevegelser i luften med piltastene. For å få toppscore må også landingen være perfekt.
<B>FUGLER SOM IKKE KAN FLY: Treffer du en pingvin, blir den satt ut et lite øyeblikk, for så å komme tilbake med et sint utropstegn over hodet og enda høyere fart.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media