- Banket ikke Michael

Michael Jacksons far innrømmer derimot at han prylte han litt.

Det sier Joe Jakcon til BBCs Louis Theroux. Jackson forteller i et TV-show som sendes på søndag på britisk TV at han slo sønnen med et belte da han var barn.

Bare belte

- Jeg slo han med et belte, men jeg banket han aldri opp. Du slår noen med en pisk.

Joe forteller at han ikke bryr seg om de påståtte kirurgiske eskapadene til sønnen. Han mener sønnen ikke er gal, men rett og slett smart. Dessuten «tåler ikke» Michael Jackson homofile, bare så det er sagt.

Mye oppkast

Intervjuet er gjort på et amerikansk hotellrom. Det overvåkes av en mann som kalles, Majestik Magnificent. Han påstår han er Michael Jacksons personlige magiker. Under intervjuet kan man stadig høre at han avbryter.

Intervjueren forteller Joe Jackson at hans sønn er så nervøs når han møter faren at han ofte brekker seg og må kaste opp.

- Han kaster opp hele veien til banken, det stemmer, svarer Jackson senior. Hans sønn har i årevis beskyldt faren for mishandling i barndommen.

Nesevist

Men faren forsvarer sønnen. Han forteller at han misliker sterkt måten britisk presse omtaler han på: som «Wacko-Jacko», og legger til at i USA betyr «wacko» «gal».

I tillegg støtter Joe nesa til sønnen, en nese som ingen mistenker for ikke å ha blitt operert på en rekke ganger. Det benekter Joe har skjedd.

Sønnen kan gjøre som han vil med nesa si, og han vil ikke diskutere nesa med BBC. Magikeren Majestik legger til at intervjuet er over om det kommer flere slike nesevise spørsmål.

Kjæreste?

Theroux spør Jackson om han skulle ønske sønnen hadde en partner. Han beskriver «partner» som «jentevenn eller guttevenn». Majestik bryter inn: - Prøver du å si at Michael er homofil? Tryllekunstneren legger til at spørsmålet er respektløst overfor Joe, som senere legger til:

- Vi tror ikke på homofile. Jeg tåler dem ikke, sier far, som deretter avslutter intervjuet.

<B>JANET MED FAREN:</B> Det er ikke umulig Joe Jackson har satt seg inn i hva plastisk kirurgi er han også.