Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bånn av Bond-jenta

PARIS (Dagbladet): Sophie Marceaus merkverdige oppførsel da hun delte ut Gullpalmen i Cannes søndag kveld har vakt betydelig oppsikt. Ryktene hevder at den franske filmstjernen hadde nesa full av kokain.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hun ble seremoniens feilskjær, skriver avisa Le Parisien, og karakteriserer opptredenen som Sophie Marceaus dårligste rolle.

- En hallusinerende og hallusinatorisk happening, mener avisa Libération.

- Skammelig

- Hennes innsats var like skammelig og skuffende som lista over prisvinnerne. Håper hun ikke mister fatningen på samme måte sammen med Pierce Brosnan, skriver France-Soir. Marceau har den kvinnelige hovedrollen som Electra i den kommende Bond-filmen.

Sophie Marceau var i Cannes for å dele ut Gullpalmen til brødrene Dardenne for «Rosetta». Iført en lekker lamé-kjole med musselinskjørt dukket hun fram fra kulissene.

- Ehh, jeg hadde atten taler, jeg har skrevet fem... aaah, filmen, aah, hvilken dag, begynte hun og rablet videre om syke barn og Kosovo. Helt usammenhengende, som om hun var full eller dopet. Salen ble først målløs. Så begynte den å pipe.

Kokain?

Marceau kom enda mer ut av det, men merket tross alt pipingen og tok seg til hodet.

Seremonimester Kristin Scott-Thomas skjønte heldigvis raskt hvor det bar og avbrøt Marceau. Informerte kilder hevdet i går at hun hadde godt med kokain i nesa.

- Hun hadde glemt hvorfor hun var der, skriver Le Parisien.