Bånn gass i nye «Need for Speed»

Politiet ligger heldigvis på hjul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET ER BLITT en slags tradisjon å brenne bort litt av førjulsstresset med den årlige «Need for Speed»-utgivelsen.

Dessverre var fjorårets «Need for Speed: ProStreet» like spillbart som et overkjørt kadaver i veikanten - så råttent var det faktisk at sjefen for EA måtte innrømme at det slett ikke var bra, og lovet bot og bedring.

Resultatet er «Need for Speed: Undercover», og jaggu venter det både bøter og forbedringer, akkurat som lovet.

GLEM FJORÅRETS klamme, feilslåtte realismejag. «Need for Speed: Undercover» plukker opp tråden fra «Underground» og «Most Wanted». Det betyr at du igjen har et stort, åpent bylandskap å boltre deg i, og onkel politi er tilbake og mer aggressive enn noensinne.

Du kan raskt hoppe til de forskjellige billøpene ved hjelp av kartet, og du blir belønnet med penger, biler og skjerpede kjøreegenskaper. Som vanlig kan du sminke og mekke på din utvalgte bil akkurat som det passer deg.

TILBAKE ER OGSÅ filmsekvensene med ekte skuespillere, og som vanlig er de like harry som de er velproduserte. De gjør jobben med å gi spillet en atmosfære av b-filmkvalitet som er uhyre passende.

Historien er igjen en blåkopi av «The Fast and the Furious», men det fungerer bra, slik det som regel gjør i disse spillene.

HAR DU SPILT tidligere «Need for Speed»-spill, vil du kjenne deg godt igjen - jeg savner det lille ekstra som kunne gjort «Undercover» mer unikt.

Men den smålugubre stemningen og kaotiske kjøringen er tilbake slik jeg liker den, og da kan jeg si meg godt fornøyd med årets utgave. Bånn gass!

Bånn gass i nye «Need for Speed»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer