Barack Obama og Johnny Cash er kriminalpolitiske partnere

Forrige uke ble Barack Obama den første sittende presidenten i USA som har besøkt en føderal straffeanstalt. Store stemmer har krevd forandring og feilet før.

LEGENDARISK:  Johnny Cash og June Carter spiller for 900 innsatte i Cummins-fengselet i 1969. Det samme året gjorde han sin berømte liveinnspilling i San Quentin-fengselet.
LEGENDARISK: Johnny Cash og June Carter spiller for 900 innsatte i Cummins-fengselet i 1969. Det samme året gjorde han sin berømte liveinnspilling i San Quentin-fengselet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Johnny Cash sa: «It's good to be with you». Det kunne vært verdens tommeste frase, hadde den ikke vært ytret til de innsatte i San Quentin-fengselet under den berømte konserten og liveinnspillingen i 1969. Like lite som det var selvsagt at en president skulle oppsøke et fengsel i 2015, riktignok tømt for anledningen, var det at veletablerte mennesker skulle være glade for å tilbringe tid med straffedømte i 1969.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer