Barbie og Ken skilles

Lykken er slutt for det perfekte plastikk-paret: Barbie og Ken går hver sin vei etter 43 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat som for J-Lo og Ben er romansen over for Barbie og Ken. Etter 43 år sammen i plastikk-paradis, er det på tide for de to å ha litt kvalitetstid - hver for seg.

- Som for andre kjendispar, har også denne Hollywood-romansen tatt slutt, sier sjefen for Barbie-produsenten Mattel, Russel Arons.

Ny beundrer

Mattel-sjefen nekter for at bruddet skyldes lanseringen av nye Cali Girl Barbie som ankommer butikkene i disse dager. Cali Girl, som altså holder til i California, har på seg surfeshorts, bikinitop og store øreringer. Hun virker mer sulten på singellivet enn husmortilværelsen.

Den nye stilen har allerede tiltrukket seg en ny beundrer: Den australske surfegutten Blaine.

Barbie møtte Ken under innspillingen av en TV-reklame i 1961, og de har vært uadskillelige siden.

Ville ikke gifte seg

Russel Arons mener separasjonen kan skyldes Kens uvilje mot eksteskapet. Barbie har flere ganger vært å se i brudekjole, men det har bare vært ønsketenkning, forsikrer hun.

En annen kime til konflikt de to imellom kan ha vært Barbies karriere. Barbie Millicent Roberts har siden 1959 vært alt fra rockestjerne til feltlege, og har besøkt mer enn 150 land.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.