Barcelona

For de reiselystne og matglade.

BOK: Schibsted introduserer nå den prisbelønte kokebokserien Paris-Firenze-Barcelona. Bokserien tar utgangspunkt i tre av Europas største matbyer. Gjennom flotte reportasjer får man innsyn i franske, spanske og italienske mattradisjoner. Oppskriftene som følger med er tradisjonelle, men samtidig tilpasset norske butikkhyller. Reportasjebildene er også av høy kvalitet. Bøkene passer spesielt for dem med en forkjærlighet for de respektive byer og kjøkken, men også andre vil ha stor glede av bøkene. Ikke alle tør gå på de mest krevende rettene, det er derfor et stort pluss at alle bøkene er utstyrt med en kortfattet reiseguide til de ulike byene. Restaurantbestillingene blir også lettere for de mindre språkkyndige, ettersom alle retter er angitt på originalspråket med oversettelse. Det er også positivt at så omfattende kvalitetsbøker har fått en såpass hyggelig pris.