KONTROVERSIELT: Harald Eia og Bård Tufte Johansen ønsker å ta opp ulike saker som opptar folk i sitt nye talkshow. De er ikke fremmede for å være kontroversielle. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD / Dagbladet
KONTROVERSIELT: Harald Eia og Bård Tufte Johansen ønsker å ta opp ulike saker som opptar folk i sitt nye talkshow. De er ikke fremmede for å være kontroversielle. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD / DagbladetVis mer

Bård og Harald klare med nytt talkshow

- Vi skal gi et sinna skråblikk på samfunnet.

||| (Dagbladet): En av NRKs store underholdnings- satsinger denne høsten er det nye talkshowet «Storbynatt», som har premiere 4. november.

Programlederne er ingen ringere enn komikerduoen Bård Tufte Johansen og Harald Eia.

- Vi skal gi et sinna skråblikk på samfunnet, sier de to til Dagbladet under lanseringen av NRKs høstprogram på Marienlyst i Oslo i dag.

- Kontroversielt I mars ble det kjent at Tufte Johansen og Eia skulle starte sitt eget produksjonsselskap.

På samme tid fortalte de to at de hadde begynt å jobbe sammen igjen med et nytt programkonsept, men ville ikke røpe stort mer.

Nå sier de følgende om «Storbynatt»:

- Vi ønsker å ta for oss saker som opptar folk, og som er kontroversielle.

- Fin dynamikk De trekker fram innvandring, islam og kjønn som mulige temaer de vil ta for seg. Programmet skal sendes hver tirsdag og torsdag.

Harald Eia er ikke fremmed for å provosere. Han måtte tåle mye kritikk for «Hjernevask», høyst sannsynlig det mest omdiskuterte TV-programmet i år.

Dette har derimot ikke skremt ham fra å ta opp kontroversielle temaer igjen.

- Vi har funnet ut at det på en måte er vår rolle, men jeg skulle gjerne hatt med meg Bård i hjernevaskprosessen. Vi har en veldig fin dynamikk, sier Eia.