Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bård om den travle tiden: - Så langt har det bare gått utover bikkja

Klart for mer «Brille» og nytt konsept på TVNorge til våren.

NYTT SHOW: Bård Tufte Johansen og Harald Eia kommer med to programmer på TVNorge til neste år. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
NYTT SHOW: Bård Tufte Johansen og Harald Eia kommer med to programmer på TVNorge til neste år. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Tv-seerne får se mer til Bård Tufte Johansen og Harald Eia i nær framtid.

Humorduoen har signert avtale med TVNorge for tre nye år, og i tillegg til en ny sesong av panelshowet «Brille» får vi også se et helt nytt humorprogram på kanalen i 2015, melder TVNorge i dag.

- Går bare utover bikkja De involverte er foreløpig tilbakeholdne med detaljer om det nye programmet, men Bård Tufte Johansen opplyser til Dagbladet at de er fornøyd med fremtidsplanene. Nylig ble det klart at han fortsetter standup-suksessen «Mann (44) snakker om...» med nye oppsetninger på Latter i Oslo utover våren 2015. Dermed går han en travel periode i møte.

- Forestillingen har blitt mye mer omfattende og mye gøyere enn det jeg hadde trodd, så det meste av fokuset mitt nå er å reise rundt med den. Når ting går bra får man også mye energi, så jeg har tid til litt tv-jobbing også. Så langt har det bare gått utover bikkja, forteller Tufte Johansen.

- Hvordan fungerer det å samarbeide med TVNorge om humor?

- Både NRK og TVNorge er bra steder å lage humor. De har begge sine fortrinn, men TVNorge har jo mye ressurser nå og har mange bra folk. Espen Eckbo, Thomas Giertsen og Ylvis med flere, så det er et bra sted å jobbe akkurat nå. Harald roper «enig» i bakgrunnen, men det er litt vanskelig å høre hva han sier - han er bundet fast og har en pistol trykket hardt mot munnen, beskriver Tufte Johansen på e-post.

For tiden er han på turné med standup-showet sitt, og i Narvik støtte han på visse utfordringer med publikum.

Garanterer mer «Brille» Programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge vil heller ikke ut med detaljer om det nye konseptet, men er godt fornøyd med å ha Bård og Harald med seg videre.

- Det å ha to størrelser som Bård og Harald i stallen har vært fantastisk for TVNorge. Det var noe vi nesten ikke våget å drømme om for noen få år siden. At de nå er klare for tre nye år på kanalen og i tillegg skal i gang med et nytt program for oss, det er bare helt vidunderlige nyheter, sier Landsverk i meldingen.

Han er også glad for at «Brille» lever videre.

- Bård og Harald har gjort en kjempejobb med «Brille», og programmet har betydd enormt mye for profilen vår. Jeg kan garantere at det blir mer «Brille» på TVNorge, sier Landsverk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling