Bård om den travle tiden: - Så langt har det bare gått utover bikkja

Klart for mer «Brille» og nytt konsept på TVNorge til våren.

NYTT SHOW: Bård Tufte Johansen og Harald Eia kommer med to programmer på TVNorge til neste år. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
NYTT SHOW: Bård Tufte Johansen og Harald Eia kommer med to programmer på TVNorge til neste år. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tv-seerne får se mer til Bård Tufte Johansen og Harald Eia i nær framtid.

Humorduoen har signert avtale med TVNorge for tre nye år, og i tillegg til en ny sesong av panelshowet «Brille» får vi også se et helt nytt humorprogram på kanalen i 2015, melder TVNorge i dag.

- Går bare utover bikkja De involverte er foreløpig tilbakeholdne med detaljer om det nye programmet, men Bård Tufte Johansen opplyser til Dagbladet at de er fornøyd med fremtidsplanene. Nylig ble det klart at han fortsetter standup-suksessen «Mann (44) snakker om...» med nye oppsetninger på Latter i Oslo utover våren 2015. Dermed går han en travel periode i møte.

- Forestillingen har blitt mye mer omfattende og mye gøyere enn det jeg hadde trodd, så det meste av fokuset mitt nå er å reise rundt med den. Når ting går bra får man også mye energi, så jeg har tid til litt tv-jobbing også. Så langt har det bare gått utover bikkja, forteller Tufte Johansen.

- Hvordan fungerer det å samarbeide med TVNorge om humor?

- Både NRK og TVNorge er bra steder å lage humor. De har begge sine fortrinn, men TVNorge har jo mye ressurser nå og har mange bra folk. Espen Eckbo, Thomas Giertsen og Ylvis med flere, så det er et bra sted å jobbe akkurat nå. Harald roper «enig» i bakgrunnen, men det er litt vanskelig å høre hva han sier - han er bundet fast og har en pistol trykket hardt mot munnen, beskriver Tufte Johansen på e-post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer