Bare 1 av 3 vil ha Jens

«Er det virkelig noe nytt at alle klager på den sittende regjeringa?

Per

«Husk å stemme vekk denne udugelige regjeringa til valget. I forrige valgkamp lovet de i øst og vest, nesten ingen av løftene er innfridde til tross for rent flertall. Mer arrogante og avgiftskåte politikere skal en lete lenge etter.

Karmøy«Husk ved neste valg hvem som lover i øst og vest – og overhodet ikke har økonomisk ryggdekning for det de lover... Sier bare at «alt» skal bli billigere, lavere skatter, lavere bensinpriser, ingen bompenger. Hvis de klarer å gjennomføre det? Rente på huslånet ditt på over 10 %.

Gilbert«Rett og slett tragisk at Frp er landets største parti nå. Klagekulturen har med andre ord virkelig slått rot i det norske samfunn.

Geir«Martin Kolberg sier jo sitt når han bare sitter og tar livet med ro, for han mener ingen andre kan overta. Makan til arrogant innstilling. Ikke rart de tror de kan gjøre som de vil.

Chippy«Jens ga seg selv 100.000 i lønnsøkning og andre politikere som roper om moderasjon og måtehold ga seg selv mellom 60.000 - 100.000 i lønnsøkning. De bare voterte og dett var dett. Etterpå maner de om måtehold og spare spare. Det jeg lurer på er hvor stort løft de fattige i Norge fikk mens de telte sine egne feite påslag. De rødgrønne har sviktet fattige og vanskeligstilte. Det er en fordømt skam i Europas rikeste stat.

Sepo