Bare 80 Quart-folk har henta Hove-billetten sin

Christine (17) er en av dem.

(Dagbladet.no):  Etter at Quart-festivalen i Kristiansand gikk konkurs tidligere denne måneden kom konkurrenten Hove på banen og tilbød de 600 stykkene som hadde kjøpt ukepass gratis billett til Hove.

Så langt har bare 83 stykker benyttet seg av tilbudet.

Christine Levndal Seland (17) er en av dem.

Kristiansand-jenta fikk med tre venninner og dro til Hove mandag og plukket opp billetten sin.

- Vi har det veldig gøy faktisk, selv om jeg gjerne skulle vært på Quart. Jeg hadde gledet meg til programmet der i år. Det var mange gode artister så det kan umulig være på grunn av programmet at så få mennesker hadde kjøpt billetter?

Christine og venninnene innrømmer at det hadde vært fint å kunne sove hjemme i senga si i Kristiansand etter konsertene om dagene. Særlig nå som de har greid å sette opp teltet sitt rett ved toalettene på Hove-campen.

- Hjelp! Vi må flytte dette teltet nå. Dette går ikke lenger. Alle snubler i pluggene våre og i natt holdt det på å falle ned. Men det er festival da. Vi hadde aldri fått en riktig følelse av det om vi hadde dratt på festival i Kristiansand, sier de og ler.

Billettkontoret på Hove tror det er ulike grunner til at bare 83 av de 600 med Quart-pass har benyttet seg av tilbudet om gratis billetter.

HENTA HOVE-PASSET: Christine (17) skulle egentlig på Quart-festivalen. Så langt er hun en av knappe 80 som har henta gratisbilletten de fikk av Quart. Foto: Pål Nordseth
HENTA HOVE-PASSET: Christine (17) skulle egentlig på Quart-festivalen. Så langt er hun en av knappe 80 som har henta gratisbilletten de fikk av Quart. Foto: Pål Nordseth Vis mer

- Inntrykket vårt er at mange hadde tatt fri for å dra på Quart. Det er jo ikke dermed sagt at de kommer seg på Hove som foregår uka før, sier de og opplyser om at det ennå kommer folk innom for å plukke opp billetten sin.

Bare 80 Quart-folk har henta Hove-billetten sin
<B>CAMPET VED TOALETTET: Christine (t.h) og venninnene Lisa Hennig-Olsen (17) og Anniken Berge (17) er alle for første gang på festival-camp.