Konsertanmeldelse: Rammstein på Bjerke travbane

Bare å gi seg over!

Rammstein er et rockeventyr!

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Når Rammstein sier «Adieu» og takk for seg på tre språk etter 21 låter og to timer og et kvarter med et intenst lyd- og lyssjokk, har de gitt 60.000 sjeler en opplevelse de sent eller aldri vil glemme. Det var den største konserten på norsk jord, og det er vanskelig å si noe annet enn at den var særdeles vellykket. Du trenger ikke en gang å like musikken for å ha en god opplevelse på en Rammstein-konsert. Så vilt er det!

Bjerke travbane leverte i debuten, men ikke helt uten nybegynnerfeil. Mer om det seinere. Noe av det viktigste er tross alt «lydprøven», og den får en sekser – som denne helt unike konserten. Det er spektakulært, rått og ganske så fengende. Det fins ikke maken til Rammstein!

Må oppleves

Det er nok ikke mulig å forstå hva en Rammstein-konsert går ut på før du har opplevd den sjøl. 30.000 publikummere gjorde det på Ullevaal stadion for tre år siden, og i kveld fikk dobbelt så mange oppleve verdens største og mest ekstraordinære undergrunnsband på en travbane i Oslo. Trondheim ble snytt for opplevelsen i 2020 og 2021 på grunn av pandemien, og så ble det i stedet Bjerkes debut som konsertarena.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer