<strong>SUKSESSEN FORTSETTER:</strong> Ylvis-brødrene har den siste uken gjort et kjemperykk på den amerikanske Billboard-listen. Foto: Anders Grønneberg
SUKSESSEN FORTSETTER: Ylvis-brødrene har den siste uken gjort et kjemperykk på den amerikanske Billboard-listen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

Bare a-ha har vært større enn Ylvis i USA

Rykker videre opp på Billboard-listen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Det virker som suksessen er endeløs for Vegard og Bård Ylvisåker.

Sist fredag gjestet de den amerikanske talkshowdronningen Ellen DeGeneres, før de dro rett videre for å opptre på den stjernespekkede iHeart radio-festivalen i Las Vegas.

Nå viser USA-besøket har virkelig gitt uttelling for brødreparet.

Fra en god 25. plass på den anerkjente hitlisten sist uke, ble det i dag kjent at guttene denne uka har rykket over ti plasser frem - til 13. plass på listen.

Det er den beste norske prestasjonen siden A-has «Take on me» toppet listen på midten av 80-tallet. Siden den gang har popduoen M2M med Marit Larsen og Marion Ravn bemerket seg med en 21. plass på slutten av 90-tallet.

Nå er det altså Ylvis som kan krone seg med å ha den nest høyeste plasseringen av en norsk artist gjennom tidene. 

Billboard «Hot 100» sammenfatter hver uke antall streaminger og nedlastninger for å finne ut hvilken låt som er mest populær i USA akkurat nå.

Etter humorduoen la ut musikkvideoen «The Fox» i forkant av sesongpremieren til talkshowet «I kveld med Ylvis» har låten tatt helt av.

I skrivende stund har videoen over 55 millioner klikk på YouTube.

• Les mer om Ylvis-suksessen her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer