Bare et klikk unna ...

«hei ja, kem e du då, vil du ha kos då?»

SJOKKERT:  Jeg har aldri opplevd å bli tiltalt på den måten før. Det opplevdes som krenkende, skriver artikkelforfatteren, som har mye erfaring på nett, men før dette, lite med nettdating. Foto: Gabriel Bouys / AFP / NTB Scanpix
SJOKKERT: Jeg har aldri opplevd å bli tiltalt på den måten før. Det opplevdes som krenkende, skriver artikkelforfatteren, som har mye erfaring på nett, men før dette, lite med nettdating. Foto: Gabriel Bouys / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er blitt mer og mer vanlig at single bruker nettet som arena når de skal finne seg en kjæreste.

Etter å ha prøvd meg på en av de mest vanlige datingsidene reagerer jeg veldig negativt på hele konseptet.

Jeg la inn en profil som beskrev meg selv på en til dels anonym måte. Hadde ikke profilbilde og synes selv jeg var ganske modig som kastet meg utpå i en alder av 54 år. Det var spennende.

Jeg fikk raskt besøk på profilen min, og det kjentes nesten ut som om noen kikket på meg i levende live. Det var derfor med spent forventning jeg åpnet den første mailen jeg fikk.

... Men ble ganske skuffet da jeg leste : «hei ja, kem e du då, vil du ha kos då?» fra en mann som kalte seg «fersk og god». Han var 60 år, fet med tre dobbelthaker og søkte kontakt med kvinner mellom 28-40 år. 

For det første, er det min erfaring som kvinne at de fleste henvendelsene av en sånn art betraktes som useriøse i den forstand at en blir snakket til som om man var en prostituert. Jeg har aldri opplevd å bli tiltalt på den måten før. Det opplevdes som krenkende.

Han  spurte meg ikke om bakgrunn, interesser, erfaring eller andre alminnelige ting, men kom med slibrige hentydninger, uten å presentere seg, eller på andre måter oppføre seg dannet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer