Bare gode venner

Romantisk komedie med lite romantikk og mye bæsje- og prompehumor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: En romantisk komedie uten romantisk gnist mellom ham og henne? Og uten annen komikk enn luft i løse mager? Der prompehumor er utviklet til «drompe»-humor? Ikke det, nei.

John Hamburgs «Og så kom Polly» er så tradisjonell i sin ulike-barn-leker-best-historie at den skriker etter et par knakende gode skuespillere i hovedrollene. Mellom Ben Stiller og Jennifer Aniston («Friends») finnes det ingen kjemi verken for humor eller elskov. Det eneste morsomme mellom dem er birolleinnehaveren Philip Seymour Hoffman, som spiller en feit tidligere barnestjerne som nå er avansert til Judas i en amatøroppsetning av «Jesus Christ Superstar». Alle husker ham, men ingen vil ha autografen hans.

Stiller spiller Reuben Feffer, en nerdete risikoanalytiker i forsikringsbransjen. På bryllupsreisens første dag bedrar hans kone ham med en dykkerinstruktør med sexy rumpe og fransk aksent. Han tar dem på fersken, med svømmeføttene på.

Og så kom Polly (Aniston), som er en gammel skolevenninne og Reubens diametrale motsetning. En rotløs hippie som liker etnisk mat (promp, bæsj) og har en blind ilder til kjæledyr. Hun danser salsa og spiser peanøtter på bar. Han lager statiske beregninger over hvor mange skitne herrehender som kommer uvasket fra WC og direkte i peanøttskålen. Klart at forholdet er dømt til å mislykkes. Av en eller annen oppskriftsmessig grunn blir det happy ending likevel. Who cares?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer