Konsertanmeldelse: Sigrid på Slottsfjell

Bare gode vibber

Skinnende sol og en energisk Sigrid ble det perfekte startskudd for årets Slottsfjell-festival.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Platebransjen har jobbet iherdig med å utvide norgeshypen som herjer i det internasjonale markedet, og bruker dette året massive midler på å breake utvalgte norske artister i USA. Blant dem finner vi Ålesunds eget stjerneskudd Sigrid Raabe, som under årets by:Larm leverte en øyeåpnende forsmak på moroa vi nå ser utvikle seg i realtid.

20-åringens smittende sceneshow har allerede gjort henne til en populær live-favoritt, og drøye to uker etter sin kritikerroste Roskilde-konsert, var hun onsdag ettermiddag tilbake på «hjemmebane». Nærmere bestemt Slottsfjell i Tønsberg, hvor Sigrid åpnet i kampklar signaturform med «Go to War» og «I Don’t Buy It».

Til tross for en offisiell katalog som foreløpig kun består av fire låter, sitter stortalentet på nok materiale til å holde det gående gjennom 40 sammenhengende minutter. Et show som i stor grad bæres av den unge hovedpersonens lidenskapelige fremførelse, karismatiske stemme og en fengslende tilstedeværelse som beveger seg kontinuerlig mellom naiv ydmykhet og komplett, proft fokus.

Uten et velkjent repertoar kan det fort bli en utfordring å holde på fokuset til et ungt og vandrede festivalpublikum, men der Sigrid midtveis ser ut til å dabbe noe av, suger hun de oppmøtte tilbake i sitt energiske univers med «Fake Friends», «Credit» og selvfølgelig den store - noe brå – eksplosjonen av en finale, «Don’t Kill My Vibe».

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer